D&W werkt samen met ADAR Technologies voor innovatieve droger

D&W Process Technology is verheugd om onze samenwerking met ADAR Technologies LLC aan te kondigen, die in februari begon. Samen werken we aan een revolutionair droogsysteem dat gebruik maakt van ADAR’s Acoustic Dehydration Solution (ADS) technologie. Dit systeem is anders dan traditionele droogmethoden; het maakt geen gebruik van warmte. In plaats daarvan gebruikt het akoestische golven om materialen te drogen, wat niet alleen de voedingsstoffen behoudt, maar ook zorgt voor het verpulveren en desinfecteren van het voedsel in één naadloze proces. Deze innovatieve benadering biedt tal van voordelen ten opzichte van conventionele droogsystemen, waaronder een lager energieverbruik en de mogelijkheid om een breed scala aan voedingsmiddelen te verwerken.

Vorige week bezochten de partners van ADAR Technologies ons bedrijf om de officiële start van de bouw van dit geavanceerde systeem te markeren. Hun beslissing om samen te werken met D&W Process Technology werd ingegeven door onze platte organisatiestructuur, die snelle besluitvorming bevordert, ons vermogen om ons aan te passen aan de dynamische aard van complexe projecten, en de transparantie die we gedurende ons projectbeheer handhaven. Deze kwaliteiten sluiten perfect aan bij ADAR’s toewijding aan innovatie en duurzaamheid in de voedselverwerkingsindustrie.

De ADS-technologie die dit systeem aandrijft, vertegenwoordigt een aanzienlijke sprong voorwaarts in duurzame voedselverwerking. Door de behoefte aan warmte te elimineren, bespaart het systeem niet alleen energie, maar behoudt het ook de integriteit van het voedsel, waardoor essentiële voedingsstoffen behouden blijven en schadelijke bacteriën effectief worden geëlimineerd. Deze samenwerking onderstreept D&W’s toewijding aan het bevorderen van geavanceerde oplossingen in de industrie en het bijdragen aan duurzamere en efficiëntere voedselproductieprocessen. We kijken ernaar uit om de impact van deze baanbrekende technologie op de industrie te zien en zijn trots om aan de voorhoede van deze innovatie te staan.

Bekijk de website van ADAR Technologies LLC om meer te leren over hun oplossing: Revolutionizing Sustainable Waste Management (adartech.com)

Bekijk onze productpagina om meer te leren over de oplossingen en systemen die D&W Process Technology levert: Archief Systemen – D&W Process Technology (dwpt.nl)

Nieuws

de laatste berichten

D&W werkt samen met ADAR Technologies voor innovatieve droger

D&W Process Technology werkt samen met ADAR Technologies voor innovatief droogsysteem

Lees verder

Onze Nieuwe Merkidentiteit is Gelanceerd!

Wat ooit begon met het bestickeren van een bedrijfsbus heeft zich nu ontwikkeld tot een geheel nieuwe merkidentiteit.

Lees verder

Ingebruikname nieuwe bedrijfshal!

Wat stiekem links en rechts al een keer gedeeld was, is nu eindelijk klaar. Sinds 1 februari 2024 kunnen wij gebruikmaken van onze nieuwe assemblage- en testhal!

Lees verder