Why join us?

Durf te innoveren

Bij D&W moedigen we creativiteit en innovatie aan. Wij geloven in het verleggen van grenzen, het verkennen van onbekende gebieden en het voortdurend streven naar doorbraken.

Omarm ons avontuur

Wil je graag in het onbekende duiken, spannende uitdagingen aangaan en zowel persoonlijk als professioneel groeien? Hier is elke dag een avontuur en we zijn op zoek naar enthousiaste mensen die dit willen omarmen.

Wij zijn benaderbaar

Inlevingsvermogen en benaderbaarheid vinden wij belangrijk. Ons team bestaat uit meer dan alleen collega’s; we zijn een ondersteunend, hecht team die begrijpt hoe belangrijk het is om samen te werken, elkaar te ondersteunen en een positieve omgeving te creëren.

Connect met ons

Sluit je aan bij een bedrijf dat verbinding en puurheid waardeert. Wij geloven in het koesteren van echte relaties en het handhaven van een duidelijke, authentieke visie.

Pure passie, unieke innovaties:

Ons merk wordt gedefinieerd door pure passie en unieke innovaties. We zijn niet alleen industry-disruptors; wij zijn pioniers, gedreven door oprecht enthousiasme voor wat we doen.

Kom, maak deel uit van D&W, waar we creativiteit, avontuur, toegankelijkheid en de essentie van verbinding en puurheid vieren. Laten we een toekomst co-creëren waarin voedselinnovatie niet alleen een visie maar een realiteit is.

open sollicitatie

Your time to shine!

Ben je gepassioneerd door wat we doen, maar zie je geen specifieke rol die bij jouw expertise past? We verwelkomen je initiatief! Stuur een open sollicitatie en vertel ons hoe jij het verschil kunt maken bij D&W.

Deel je vaardigheden, ervaringen en ambities. We zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke talenten om ons team te versterken. Laten we de mogelijkheden verkennen en de perfecte rol voor jou ontdekken binnen onze innovatieve en dynamische organisatie.

Stuur je CV en motivatie op!

Nieuws

de laatste berichten

Onze Nieuwe Merkidentiteit is Gelanceerd!

Wat ooit begon met het bestickeren van een bedrijfsbus heeft zich nu ontwikkeld tot een geheel nieuwe merkidentiteit.

Lees verder

Ingebruikname nieuwe bedrijfshal!

Wat stiekem links en rechts al een keer gedeeld was, is nu eindelijk klaar. Sinds 1 februari 2024 kunnen wij gebruikmaken van onze nieuwe assemblage- en testhal!

Lees verder