Onze Nieuwe Merkidentiteit is Gelanceerd!

Wat ooit begon met het bestickeren van een bedrijfsbus heeft zich nu ontwikkeld tot een geheel nieuwe merkidentiteit. Tijdens het nadenken over de grafische bestickering van onze bus waren we het er niet over eens hoe we onszelf het beste konden presenteren. We merkten dat de bestaande stijl niet meer goed het verhaal van D&W kon vertellen. In de afgelopen jaren heeft D&W zich ontwikkeld van een toeleverancier in de RVS-maakindustrie naar een volwaardige leverancier van hoogwaardige procesapparatuur voor de voedselverwerkende industrie.

Onze samenwerking met klanten verdiepte zich, projecten werden groter en complexer. Het D&W-team is nu uitgerust met alle disciplines om op maat gemaakte procesinstallaties binnen de voedselverwerkende industrie van A tot Z te ontwikkelen en te bouwen. Deze ontwikkeling sloot niet meer goed aan bij de manier waarop we onszelf in het verleden presenteerden. Er was stiekem behoefte aan verandering.
Die verandering is nu gekomen. Met trots kondigen we onze nieuwe huisstijl aan. Het kenmerkende ‘D&W Blauw’ blijft behouden, maar wordt nu gecombineerd met een frisse groene kleurstelling. We zullen laten zien dat we verankerd zijn tussen de voedselproducerende bedrijven en samen met hen streven naar snellere, efficiëntere en effectievere lancering van nieuwe vloeibare voedselproducten en initiatieven. Het karakter van D&W blijft hetzelfde, maar de manier waarop we het uiten en ermee omgaan is vernieuwd.

In onze nieuwe huisstijl zul je onze engineers en monteurs voortaan herkennen als “greengineers”. Een verwijzing naar onze technische collega’s die zich richten op duurzame en zinvolle ontwikkeling en fabricage van installaties, in plaats van zinloze ontwikkeling van consumptiegoederen. Op de website zullen we meer aandacht besteden aan onze klanten, ontwikkelingen en installaties, zodat we duidelijker laten zien wanneer en voor welke projecten producenten contact met ons moeten opnemen om samen het avontuur aan te gaan voor een nieuw product of proces!

Nieuws

de laatste berichten

Onze Nieuwe Merkidentiteit is Gelanceerd!

Wat ooit begon met het bestickeren van een bedrijfsbus heeft zich nu ontwikkeld tot een geheel nieuwe merkidentiteit.

Lees verder

Ingebruikname nieuwe bedrijfshal!

Wat stiekem links en rechts al een keer gedeeld was, is nu eindelijk klaar. Sinds 1 februari 2024 kunnen wij gebruikmaken van onze nieuwe assemblage- en testhal!

Lees verder