Productie van Fruitvulling

Verrijk uw bakkerijproducten met zorgvuldig geproduceerde fruitvullingen

Applicatie

In de wereld van bakkerijproducten spelen fruitvullingen een cruciale rol bij het toevoegen van niet alleen smaak maar ook textuur. D&W begrijpt de kunst van het bereiken van de perfecte textuur in fruitvullingen – een delicaat evenwicht van vaste fruitdeeltjes en de zachtheid van purees. Onze oplossingen voor fruitvullingen zijn ontworpen om bakkerijcreaties te verbeteren, zodat elke hap een symfonie van smaak en zorgvuldig behouden textuur is.

Concept

D&W begrijpt heel goed hoe belangrijk vaste deeltjes in fruitvullingen zijn en is gespecialiseerd in de precieze productie van fruitvullingen. Ons team van ‘greengineers’ verfijnt het proces nauwgezet om ervoor te zorgen dat de vaste fruitdeeltjes met de grootste zorg worden behandeld. Door deze zorgvuldige aanpak blijft de textuur behouden en kunnen bakkers gebak maken met de gewenste consistentie en het beste mondgevoel. Bovendien zijn onze systemen altijd CIP reinigbaar waardoor de kwaliteit van het product gegarandeerd blijft over tijd.

Werkingsprincipe

D&W’s oplossingen voor het de productie van fruitvullingen maken gebruik van doseeroplossingen ten behoeve van de dosering van diverse vaste en vloeibare additieven. Vaste componenten als fruit of rozijnen worden doorgaans middels een kantelaar toegevoegd aan de mengketel. Een speciaal ontworpen Co-axiaal roerwerk zorgt voor efficiënte vermenging van alle componenten zonder dat dit ten kostte gaat van de integriteit van het product. We kunnen werken met een scala aan producten, van intacte fruitstukjes tot gladde purees, zorgvuldig afgestemd om de natuurlijke textuur van het fruit te behouden. Ons proces zorgt ervoor dat elke fruitvulling een heerlijke toevoeging blijft, met behoud van de gewenste textuur in cakes, gebak, taarten en meer.

Processchema

Data

Technisch

Capaciteit
500 – 2.500 kg/hr
Deeltjesgrootte
Maximaal 10 x 10 x 10 mm

Consumptie

Vermogen
Afhankelijk van selectie 400V – 50Hz
Persluchtdruk
6 Bar

Assistentie

D&W kan je helpen in alle insect gerelateerde proces vraagstukken en ondersteund in:

  • Concept engineering om de projectkaders te bepalen
  • Basic engineering ten behoeve van het vormgeven van onder andere het P&ID
  • Detail engineering, fabricage en inbedrijfstelling van de productielijn
  • After-sales, service en onderhoud

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op!