HDN Leidingbrug

Één hygienische, centrale leidingbrug voor al je leidingwerk.

Beschrijving

Onze hygiënisch ontworpen leidingbruggen spelen een cruciale rol in het overzichtelijk en hygiënisch inrichten van een proces omgeving. Deze met precisie vervaardigde constructies bieden een stevige en hygiënische basis voor grootschalig vloeistoftransport binnen iedere productiefabriek.

Onze leidingbruggen integreren eenvoudig te reinigen oppervlakken en een volledig RVS uitvoering, waardoor optimale hygiëne wordt gegarandeerd en tegelijkertijd de structurele integriteit wordt geboden die nodig is voor een veilig vloeistoftransport.

Deze leidingbruggen zijn ontworpen voor grootschalige producties en stroomlijnen leidingroutes, waardoor de operationele efficiëntie toeneemt en tegelijkertijd aan de hoogste hygiënenormen wordt voldaan.

Reken op onze hygiënisch ontworpen leidingbruggen voor hygiëne en efficiëntie in de uitgebreide leidingtracé’s van uw productiefabriek.

RVS leidingbrug detail

Details

Basisunit
Deze brug bestaat standaard uit een A-constructie voorzien van verschillende horizontale liggers. De constructies worden onderling verbonden middels koppelprofielen. Optioneel is de brug te voorzien van:

  • Vloerstaanders
  • Plafond dragers
  • 45 of 90 graden hoekverbinding
  • Vaste- of schuif leidingbeugels
RVS Leidingbrug

Data

Technisch

Lengte
Onbeperkt
Breedte
1.000 – 2.000 mm
Hoogte
Configureerbaar
Aantal niveaus
Standaard tot 4

Consumptie

Vermogen
Persluchtdruk
Schoon water
Stoom

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan nu contact met ons op!